Benelub Oils: Tectyl, industriële en automotive smeermiddelen!

Benelub Oils is een nieuwe speler op de Nederlandse markt voor tectyl, automotive en industriële smeermiddelen. Benelub Oils is de officiële partner voor de Veluwe en omstreken van Valvoline Tectyl en Q8Oils. Voor Matrix bedient Benelub Oils de bovenste helft van Nederland. Benelub Oils levert uit eigen voorraad en geeft specialistisch advies over alle producten. Benelub Oils onderscheidt zich op het gebied van service, kennis en expertise en ondersteunt zijn klanten met monitoring, filtering, procesoptimalisatie, bemonstering en onderzoek.

LANGER MEEGAAN, CONTINU PRESTEREN

“De eisen die aan producten en productieprocessen worden gesteld worden steeds hoger, We leven in een vierentwintig uurs economie. Daardoor moet alles langer meegaan en eigenlijk continu kunnen presteren. Dat terwijl er op het gebied van beperkende maatregelen op het gebied van inhoudsstoffen steeds minder mag. En dat zien wij als een goede ontwikkeling, zeker. Maar dat betekent wel dat er heel goed moet worden nagedacht over de juiste producten en hoe je die moet inzetten. Dat is een uitdaging waar wij het hoofd aan weten te bieden. Wij helpen bedrijven op het gebied van efficiëntie en productiviteit en kostenbesparing door de juiste service en kennis”, zegt Marcel Gros, directeur van Benelub Oils.

OIL AS A SERVICE

Benelub Oils is dus meer dan alleen leverancier van tectyl en industriële en automotive smeermiddelen. Door ons hoge serviceniveau zorgen wij voor verhoogde productiviteit, continuïteit en efficiëntie. Uitsluitend met het juiste onderhoud haalt u het meeste uit uw smeermiddelen. Met onze ervaring, kennis en eigen mensen zorgen we ervoor dat u het maximale haalt uit uw tectyl, automotive en industriële smeermiddelen. Dat noemen wij Oil as a Service.

Wilt u meer weten over onze producten of Oil as a Service of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!